TOTALWIND

Foro de Windsurfing 

  • Heu navegat a Montgat?

  • ¿Como està el viento en tu spot? .. compártelo con los demás.
¿Como està el viento en tu spot? .. compártelo con los demás.
 #408757  por silent
 Octubre 8, 2010, 8:15 pm
No, mai, però crec que Montgat és un spot surfero, amb el que deu haver onades importants aquest dies. ¿Que vols dir amb controlar el cotxe? Hi ha molts llocs on pots aparcar a prop de la platja (no a l'estiu, es clar....)
 #408839  por crobol
 Octubre 9, 2010, 12:52 am
No hi he navegat però m'ho vaig anar a mirar un cop quan estava en la mateixa etapa que tu, material al cotxe i desesperat per trobar un lloc +/- adaptat per arribar en cotxe, aparcar i no carregar massa lluny el material.

A prop de la estació RENFE de Montgat SUD hi ha una super esplanada per aparcar però crec que des de allà no es possible accedir al mar. I mes capa a la estació Montgat NORD crec que hi ha un túnel per accedir, però no se que tal si navega.

Un lloc interessant per accedir en cotxe es a Premia de Mar, a prop del port, on els de la WAP tenen, o tenien les instal·lacions fins que uns brètols els hi van cremar el material.

ImagenImagenImagen

Si no et queda massa lluny els pots contactar : http://www.wap.cat/
http://www.wap.cat/Info_corp/dades_contacte.htm
 #409173  por Jordi_montcada
 Octubre 10, 2010, 11:16 pm
Vaig anar a Montgat. [sherlock.gif] Us explico per si us val:
El lloc no esta malament. Al costat sud de les roques es purament surfero. Hi havia uns 15 surfers el divendres. Però al costat nord, hi ha una platja molt llarga. S'hi navega be (amb onada forteta als primers metres). La via del tren passa tocant la platja i la aïlla, per lo que casi no hi ha ningú, tret dels del club de windsurf de Montgat, que està just allà. Per cert, al club la varada costa 100€/any [sorprendido] amb vela muntada, però no hi ha varades lliures. Vaig parlar amb el tio, i res. No em van deixar ni apuntar a la llista d'espera perquè casi no hi ha rotació. En definitiva, em va agradar el lloc, per als que anem de nòmades es còmode encara que potser massa aïllat.

Però a la que deixi de ploure, vull provar el lloc que va comentar l'Enrike a BCN davant de l'espigo nou.
silent escribió:¿Que vols dir amb controlar el cotxe? Hi ha molts llocs on pots aparcar a prop de la platja (no a l'estiu, es clar....)
Vull dir que no hagi de endur-m'ho tot de una tirada del cotxe a la platxa per la por a que t'ho fotin mentres et mous.
crobol escribió: A prop de la estació RENFE de Montgat SUD hi ha una super esplanada per aparcar però crec que des de allà no es possible accedir al mar.
Eric, el lloc on vaig anar es justament al nord de la esplanada que dius tu. L'accés a la platja es super fàcil, i s'aparca just davant.