TOTALWIND

Foro de Windsurfing 

  • per on puc fer dirtwindsurfing ?

  • ¿Como està el viento en tu spot? .. compártelo con los demás.
¿Como està el viento en tu spot? .. compártelo con los demás.
 #414768  por guitarfriki
 Octubre 31, 2010, 5:34 pm
ei hola preguntava si savieu algun lloc (platja, aparcament etc ) on pugui fer dirt windsurfing per l'alt emporda preferiblement aprop de l'escala o vilademat . gracies per adelantat.
 #414901  por jordi-navata
 Noviembre 1, 2010, 8:01 am
com be diu alextxell a port hi ha gent que ho fa a la zona del pàrking de l'entrada, que es de terra. per exemple divendres al migdia hi havia una persona fent-ne. també n'he vist a figueres algú fer-ne en el pàrking del decathlon. Però no sé que dir-te, en aquest tema sóc totalment ignorant, no sé quines condicions es necessiten per fer dirtwindsurfing ni quin és el millor terreny. jo em pensava que mentres hi hagués un mínim de vent, servia qualsevol lloc [smilie=nusenuse.gif]
 #414908  por guitarfriki
 Noviembre 1, 2010, 9:13 am
oook merci cracks per aqui el meu poble quan bufa tramuntana hi ha un carrer que esta a traves del vent i on bufa fort el problema es que esta asfaltat com el cul i esta ple de "batxes " avui anire a mirar l'aparcament de el port merci
 #462167  por carles_ckw
 Junio 7, 2011, 4:41 pm
Jo vaig sovint a Port de la Selva, tot i que durant els propers caps de setmana estarem a Sant Pere Pescador provant les ales d'aigua. Allà també hi ha llocs adients pel dirt, per exemple un camí que recorre la platja. Estaré encantat de deixar-te provar una ala 4CE, la millor per iniciar-se al dirt. Si vols podem mirar de quedar un dia, demà dimecres per exemple estarem a Sant Pere, si t'anés bé t'hi podries passar. El meu telefon és el 696 738 728.

Salut!

Carles
 #472764  por rubinaish
 Julio 22, 2011, 6:10 pm
hi ha un lloc crec que molt bo.
sortint de figueres direccio roses, passem el decathlon i la seva rotonda direcció roses, una segona rotonda i a la tercera os trobareu unes noies escotades que fumen i et diuen de tu.
veureu una empresa de tancaments metalics i una nau sense acabar de construir.
hi ha un parking genial i la tramuntana entra collonuda.
si hi aneu aviseu-me.soc de figueres.
merci.
 #472772  por carles_ckw
 Julio 22, 2011, 6:30 pm
Hola Rubinaish

Moltes gràcies per senyalar-nos un bon spot!

Aquest diumenge al matí pot ser un dia molt adient, la predicció és de tramuntana de 16-18 nusos, ideal per a l'ala 4CE. Si us hi animeu ho podem anar a probar, com és el terra? teniu experiència i algun tipus de mountainboard, skateboard, patins, etc? nosaltres disposem d'un mountainboard de quatre rodes, que és una mica pesant, i d'alguns skateboards. És convenient també portar casc i proteccions.

Confirmeu-me si us plau si ho teniu bé, com més serem més riurem!

Salutacions,

Carles

CATALONIA KITEWING
Port de la Selva / Sant Pere Pescador
Alt Empordà – Catalunya
Phone: +34 696 738 728
Website: www.catalonia-kitewing.cat