TOTALWIND

Foro de Windsurfing 

  • Novatillo.....buscant a gent.....per fer windsurf

  • ¿Como està el viento en tu spot? .. compártelo con los demás.
¿Como està el viento en tu spot? .. compártelo con los demás.
 #468496  por Marcus_28
 Julio 5, 2011, 4:22 pm
Hola bones, visc al costat de l'hospitalet de l'infant i magradaria trobar a gent que practiqui wind.....el nievlll...el que hi hagi.....sincerament no m'acabo d'atrevir a sortir sol...per si hem trobo que no puc tornar, encara no he sortit a mar obert...per aquest motiu.....res si algú sanima i hem vol donar una mica de consell i compartir aigua i vent.....
 #468508  por Jordi_montcada
 Julio 5, 2011, 5:03 pm
Si et pots desplaçar, acosta't a l'Ampolla i/o a la zona del delta. Tens 1/2h en cotxe, sempre hi sol haver gent navegant, i els mars interiors del delta son zones molt segures. Un altre opció (mes aprop teu) es Cambrils. Hi ha uns quants del foro que hi naveguen sovint.

Independentment del nivell que tinguis, mai naveguis sol.
 #468526  por Marcus_28
 Julio 5, 2011, 6:18 pm
Jordi_montcada escribió:Si et pots desplaçar, acosta't a l'Ampolla i/o a la zona del delta. Tens 1/2h en cotxe, sempre hi sol haver gent navegant, i els mars interiors del delta son zones molt segures. Un altre opció (mes aprop teu) es Cambrils. Hi ha uns quants del foro que hi naveguen sovint.

Independentment del nivell que tinguis, mai naveguis sol.
Merci,

Casualment acabo de passa per la platja de l'hosp. De l'infant i he parlart amb un noi alemany i mha dnat algun consell, i avui és bon dia pk hi ha garbi i enseguida el vent et porta a la platja.....i bueno tmb hi ha socorristes...provarem una estona
 #468752  por Jordi_montcada
 Julio 6, 2011, 11:14 am
alextxell escribió:Eppppp compny jo navego a Miami platja, estigat atent al foro general moltes vegades quedem per baixar al delta.
Alex, eres al Delta aquest cds passat? Hi havia algú amb una vela vermella, el dissabte, però no el vaig veure fins que ja marxava.
 #468888  por Marcus_28
 Julio 6, 2011, 7:33 pm
alextxell escribió:Eppppp compny jo navego a Miami platja, estigat atent al foro general moltes vegades quedem per baixar al delta.

Ei hola, colta te enviat un mp amb el meu movil pero si hem voleu avisar quan aneu a fer wind per aqui o pel delta.....sempre va be coneixer gent que practiqui aprop......i depàs si un di hem dones un cop de mà o algun consell insitu
[windsurfing.gif]
 #468913  por Enrike
 Julio 6, 2011, 9:32 pm
Si estas atento a este rincon del foro la mayoria solemos comentar cuando tenemos previsto desplazarnos para ir a navegar, a la que veas que alguien comenta que va al delta postea y te pasas y seguro que cualquiera de nosotros estará encantado de darte los consejos que necesites.

Yo voy de vez en cuando a L'Ampolla que tambien pertenece al Delta y es agua plana con viento de sur
 #468955  por Marcus_28
 Julio 7, 2011, 12:42 am
Enrike escribió:Si estas atento a este rincon del foro la mayoria solemos comentar cuando tenemos previsto desplazarnos para ir a navegar, a la que veas que alguien comenta que va al delta postea y te pasas y seguro que cualquiera de nosotros estará encantado de darte los consejos que necesites.

Yo voy de vez en cuando a L'Ampolla que tambien pertenece al Delta y es agua plana con viento de sur
Gracias, estare atento