Este jueves y este finde del 10-11de Mayo del 2008

rikywave

Totalwind Gurú
Mensajes
1.035
Puntos
0
Ubicación
Barna,Salou y donde me dejan...
:mrgreen: :mrgreen: [ojos] Bones,primerament felicitar a tots/es els/les que han navegat aquestes festes [ola] [ola] [ola] [aplausos] ,jo l'unic que m'he portat de la platja han sigut diverses cremades als llavis i cara,pero.... [loco] aquest dijous [yikes] [yikes] [shot] [bow] [bow] [ceji] [ceji] vaig cap a Trabu [mepiro] , hi ha previ de 18 nussos cap alla les 11 del demati amb ratxes de 20 nussos [ceji] [ceji] [platano] [ojos3] [applaudit] [bow] [yikes] [wave1] aixi que penso aprofitar el dia,pero el que seria divertit es fer la trobada aquest cap de setmana pel nord,alla com Cadaques,Empuriabrava,Sant Pere o on sigui sempre que n'hi hagi previ,doncs dit aixo ja esta tot dit a veure si ens trobem.Ahh!!!! si algu va cap a Trabu aquest dijous segur que em veu per alla!!!bon vent i felicitats de nou pels que heu pogunt navegar!!!! [saludo]
 
[rambo] [rambo] Merda pont! [rambo] [rambo]

I aquest dissabte tinc una boda aixi que [porreta] [copas] [copas] [copas]

[copas] [borrachos] [smilie=drink.gif] [smilie=drink9.gif] [cervezas] [playa] [chulo] [copas] [copas] [mepiro] [vomito] [ola]


Crec que amb aixó n'hi ha prou [sinfotos]

No cal dir que dilluns pont... Estare dissabte i diumenge x tarragona, durmint dissabte al Imperial Tarraco, aixi que si aguantu al dia seguent molaria trobar a algu i probar spots tarragonins (platja llarga... o ves a saber que...))

Ara caic en que no tinc el eopreno aqui xDD

No he dit res [mepiro] [smilie=taptap.gif]
 
dankerbek dijo:
Viernes previsión de poniente en castefa, 20 nudos!
Hay que ir vigilando, está aquí al lado!


El viernes tambien hay previ en Trabu de a las 11 de la mañana de 20 a 22 nudos con rachas de hasta 26 nudos!!!! [bonk] [sing] [sing] [heavy] [heavy] [sorprendido] [mepiro] [yikes] [yikes] [applaudit] [bow] [applaudit] [bow] [bow] [bow] Por fin algo mas potentito!!!!!podre probar la C2!!!!!me llevare la C2 y la JP!!!!yyyyyyyyyyyyyyyyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi [smilie=aaaaa.gif] [smilie=aaaaa.gif] [smilie=aaaaa.gif] [smilie=aaaaa.gif] [smilie=ambulance.gif] [smilie=ambulance.gif] [smilie=ambulance.gif] tendre que llevarme la camara y si no salgo navegando por lo menos el material y el spot como estara de majo!!!!

[yikes] [yikes] [yikes] [ola] [ola] [aplausos] [outtahere] [yikes] [bow]

Por cierto entrara Gregal y puede llegar a rolar hasta Levante,puede ser bestial!!!!
_________________________________________________________

JP 120lx-cite,C2 115l,Neil Pryde 4.2 Hot Sails 4.0 Tribord 5.7;7.2 Gastra 3.4;4.8


Delta de l'Ebre
windgraph_small.pl
 
si hay previ en castefa el viernes lo mismo me animo, puedo estar allí sobre las 15.30, el viernes hago jornada intensiva.
 
jo he navegat 3 de 4 dies del pont.. amb un bon garbinett

els tres amb la 5.8

adeu
BON VENT
 
Bones !
I per la zona de la Costa Brava ?
Algú sap si entra bé el llebant a Palamós, a St. Antoni o Platja d'Aro ?
Després de 2 mesos sense entrar a l'aigua...tinc molt de mono !
Salut
 
EL llevant normalment indica onada i també pluja, es a dir, inestable. Pot ser una bona sessió o un martiri.


Ahir es preveia llevan F6 divendres i F7 dissabte, amb pluja.

I jo dissabte tinc una boda [crybaby] Com ens plogui... a més, la festa es en una terrassa al costat del mar, com hi hagi borregos em suicidare! [bonk]

A Tarragona com es navega?? Em sembla que era a la platja llarga o una cosa aixi, ho he de confirmar
 
Xavals a barcelona sembla que està entrant però jo no puc anar. Per divendre y dissabte molt bona previ però també el diluvoi universal [qmeparto]

[saludo]
 
Yo estoy en tarragona, normalmente en Playa larga se navega bien con levante, yo tb me casé en el imperial tarraco, todo un clásico, pero de los borregos no te libras ya que delante tienes la playa del milagro.

Yo si dios quiere el sábado estaré navegando en Altafulla, si te animas ya me dices
 
Si és això. Estarem a la "Playa del milagro" just al costat del mar. EL meu tiet porta el local i ho fem alla. Al "Baraca" o una cosa així, amb terrassa y tal...

Pero anirem cap a les 7. Com vegi borregos em ficu a l'aigua amb traje i tot (el traje de festa, no traje d neopreno jeje xD)
 
Al final quien se anima a navegar en castefa mañana, hoy ya están entrando 16 nudos. Yo si va alguien iré para allá sobre las 15.30.

Un saludo,

JM
 
radjo dijo:
Al final quien se anima a navegar en castefa mañana, hoy ya están entrando 16 nudos. Yo si va alguien iré para allá sobre las 15.30.

Un saludo,

JM

Yo radjo,he salido hoy en Trabu,15 nuditos y el mar mas liso que en una bañera,asi que mañana me toca mirar como navegais los demas.
 
La previsió és, de F4/6 avui, amb pluja, onades de 2 fins a 3 metres. Demà F7, onades igual i també pluja...

Dema boda! ens mullarem de valent!
 
L'Ampolla i Riumar avui increibles, bones ones per a surf, i bons salts, però de dretes hem costa controlar molt els salts, falta de costum !!
 
Dissabte a Tarragona....



BBUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!

50 nusos, molta pluja i onades gegants!!

Puro Guincho in da house! [heavy]


Tinc moooooltes fotos!


En canvi avui, abans de venir a Bcn. Estava fent solete, quedaven ondetes de metre i mig, i un llevant, que en aquella zona entra on o side on shore, amb força potencia, 24-30 nusos...

;)
 
Yo salí en Altafulla con 6m el domingo, un poco pasado porque estaban entrando entre 24-30nudillos pero aguanté como un hombre de las 11h hasta las 15.00h, espectacular.... ahora eso sí olas de 1.5-2m bien formadas y sin mucho chopi de p madre.
 
Volver
Arriba