22, 23, etc juliol

salvi

Totalwind Hero
Mensajes
2.146
Puntos
0
Ubicación
Barcelona (Catalunya)
Ep!

Ja veig que ahir garbinet guapo a Barcelona, Badalona... i a Platja d'Aro no vegis com disfruteu... Castelldefels...???? (sense comentaris, ho sento alex)

Avui massa fluixet aquí a Bcn... potser a la tarda.

Demà o demà passat (22, 23...) es navegarà segur a Barcelona.

A posar-me les piles! Esperem no trobar meduses.

Ens veiem
 
Yo navegué ayer y medusas cero

Esperemos que entre, me acuerdo el mes de julio del año pasado que estuve haciendo un seguimiento de los dias de viento en barna y por lo menos fueron 15

Este mes creo que llevamos 2 y medio
 
acabo de sortir del aigua!! primer amb vela de 5 metres i 90litres, i despres sa posat per 5.7 i 116litres, fins que a mort! aviam dema
 
a Port ha entrat sud tots els dies, (Sí sud a Port de la selva) està molt bé, pq el mar queda totalment pla, pots navega només en banyador... el problema és que has de sortir força endins per evitar els barcos fondejats i després la tornada com que es fa contra vent és una putada.

dilluns va entrar cap a les 17 h i ahir a cap a les 16h aavui aquest matí ja està bufant tot i que està molt tapat.
 
ENRIKE, jo amb sud casi sempre navego a platja d'aro, ahir, com t'he dit va esgtar per 5 metros i 90 litres, durant dos hores, i despres vaig començar anar justet, i vaig canviar a 5.7 i 116litres, durant 3 hores, total 5 hores de navegació! i dilluns, vai començar am 5.7 i 116litres, i vaig acabar amb 4.7 i 902litres pasadisim!!
 
ekualo nunca he navegado en Playa de Aro, ¿esta muy a petar de bañistas en esta epoca?, ¿se puede aparcar cerca de la orilla?

Me suena que se sale de un edificio que se llama Sun Tower o algo así ¿verdad?

Con sur me imagino que será agua plana.
 
enrike, has dado en el clavo!! jejeje!! donde yo navego en playa de aro, es donde el sun tower, tenemos un angar donde se guardan velas i tablas, justo en el paseo, y luego la salida en la playa, pero los dias de viento, la gente respeta mucho nuestra area. Lo dificil es aparcar, puesto que esta zona esta llena de apartamentos, pero siempre suele haber sitio.

Sobre el viento, normalmente suele bufar de sud, con migjorn y garbi, la ola pues puede estar el mar llano o bien con olita para hacer saltos, se puede tirar al forward...pero no es como la ola de pals, para decir algo, surfear, poco...pero puedes jugar con la ola. Luego se puede navegar con gregal, y es bonito, porque puedes ir en paralelo/oblicuo por todo el paseo, y si es fuerte se levanta ola!

para aparcar delante de la playa, tienes que ir al puerto, donde hay un centro de windsurf, pero tienes que pagar para entrar el coche, creo
 
Per autopista, ap7, es la sortida que hi ha just després de l'àrea de servei Medas. Surts de l'autopista i direcció Palamós. Platja d'Aro a l'estiu està bastant impossible... Jo recomanaria anar a Port d'Aro, extrem sud de la platja, i pagar per aparcar.

Tinc un report antic
http://www.totalwind.net/foro/viewtopic.php?f=29&t=23148
i com diu el company ekualo, amb gregal és guapíssim. i el garbí allà tela marinera!
 
Aquí tienes la página web del centro de windsurf que hay al lado del Port D'Aro en Playa de Aro. Si vas a contacto tienes un mapa.

http://www.windconcept.com/school/index.php?idioma=es
 
En Empuriabrava no tengo ni idea. La verdad es que siempre marca mucho. No se si es del todo real, pero si lo es la verdad se estan poniendo las botas.

El día bueno para Playa de Aro será probablemente mañana. La previ es mejor y está mas de SW. Yo probablemente me escapo mañana a esta hora.
 
jo tambè estic al curro.... a veure si castefa es comporta i el vent escampa les meduses i ens deixa sortir a l'aigua...

els meus genolls em reclamen el beach i el waterstart JA i la meva esquena reclama que aprengui a enganxar-me a l'arnès... tinc feineta... m'agrada!!!! a veure si el finde m'escapo i em regalo a una mar planeta que em deixi progressar, de veritat que tinc els genolls pelats-cremats de pujar a la taula...
 
para llegar a la zona del suntower, es facil! una vez entras en playa de aro, lo veras! intentare hacer un mapa porque hay muchas rotondas!!

avui es dia de tour de france i dma dia de windsurf ;)
 
avui pinta un altre dia de windsurf amb vent de sud...ara menvaig a la platja de platja d'aro...amb 5.7 i 116l!!
 
Volver
Arriba