Quedada primavera

la veritat es que per aquest cap de setmana pinta fatal, jo pel cap de setmana vinent ho tinc fatal, tinc convidats a casa que no fan wind aixi que res de res, Llastima , si feu una megaquedada a trabu o riumar, feu un bordo a la meva salut.
 
EL Ugrip el maxim que marca pel dia 25 es 5 nusos en la costa central i en la prevuisió de 6 dies , continua igual de fluix [muro] [muro] [muro] [muro] [muro]
 
[bonk]

display_map.php
 
vas a coll lliure? ja explicaras... jo la pevi la veig fluixa.... com no sigui per sortir amb la formula..
 
Si feu la quedada dissabte que ve per la costa central o costa brava nord, vinc. Diumenge no puc.. Si la feu a Trabucador passo, que no estic per anar tan lluny i pagar tanta pasta en peatges i gasolina.

Bueno, veiem com evoluciona la previ, durant la setmana.

Adéu!
 
Cap de settmana de cagades!! caca en la meva presa de decisions.

Dissabte: a França fins a les 13:00 uns 14-18 nusos de NW i a partir de les 16:00 12-16 de SW (volia pujar però sol em feia Pal) i jo al Riuet àmb el test de material esperant a que pugi i res d res..... fracaso i pa casa!

Diumenge: a les 12 carregui tot: slalom i taula peque amb 4.7 i 5.2 per si les mosques i vaig direcció França pk ja hi havien 16 Nusos NW la previ era que anés pujant durant la tarda. la sorpresa quan passi per roses es mouen els arbres, vaig a la platja salvatge i ja hi havien 12 nusos, evidentment eren les 12:30 i he pensat doncs d'aquí una estona es posarà bé, i he començat a muntar, doncs he estat fins les 15:30 per fer dues planejades de merda!!! no ha pujat més! CAGADA UN ALTRE COP pk a França 18-20 tooota la tarda!!!!

finde per no recordar!
 
el meu pésam xavi.... [muro]

jo prefereixo tenir material XXL a mourem massa ( a mes no puc per coses de familia), pero esta clar que mouret fa mes rabia les punxades...

Per el que fa a la quedada, segurament el millor lloc será sant pere, jo no podré anar, ja que estic del 30 al 3 al delta.
 
Yo también estaré el finde que viene por sant pere, a ver si hay suerte y pillamos algo de viento.
Alex y Angel, en que camping estaréis??
 
Ostia, que bueno, no creo que tengas problemas de plazas libre ni nada de eso ;-)
Bueno, entonces no vemos ¿Ok?.
Además sabiendo que estás por allí .....................
 
uy lo que me ha dichooooo,
con lo pulcro que soy yo..., mira que melena me he dejado, este año me salgo como pelo "pantene"

perroflauta.jpg


solo me molesta un poco para hacer el water.
 
joderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
 
Volver
Arriba