per on puc fer dirtwindsurfing ?

guitarfriki

Usuario activo
Mensajes
35
Puntos
0
ei hola preguntava si savieu algun lloc (platja, aparcament etc ) on pugui fer dirt windsurfing per l'alt emporda preferiblement aprop de l'escala o vilademat . gracies per adelantat.
 
Jo vaig al delta, per el nord ja ha de ser França "Le Franqui", bueno igual a Port a la zona de l'aparcament de sorra.
 
com be diu alextxell a port hi ha gent que ho fa a la zona del pàrking de l'entrada, que es de terra. per exemple divendres al migdia hi havia una persona fent-ne. també n'he vist a figueres algú fer-ne en el pàrking del decathlon. Però no sé que dir-te, en aquest tema sóc totalment ignorant, no sé quines condicions es necessiten per fer dirtwindsurfing ni quin és el millor terreny. jo em pensava que mentres hi hagués un mínim de vent, servia qualsevol lloc [smilie=nusenuse.gif]
 
oook merci cracks per aqui el meu poble quan bufa tramuntana hi ha un carrer que esta a traves del vent i on bufa fort el problema es que esta asfaltat com el cul i esta ple de "batxes " avui anire a mirar l'aparcament de el port merci
 
estaria be poder testejar una amb el dirt.
 
Jo vaig sovint a Port de la Selva, tot i que durant els propers caps de setmana estarem a Sant Pere Pescador provant les ales d'aigua. Allà també hi ha llocs adients pel dirt, per exemple un camí que recorre la platja. Estaré encantat de deixar-te provar una ala 4CE, la millor per iniciar-se al dirt. Si vols podem mirar de quedar un dia, demà dimecres per exemple estarem a Sant Pere, si t'anés bé t'hi podries passar. El meu telefon és el 696 738 728.

Salut!

Carles
 
[muro] ja m'agradaria pero aquesta setmana estic liat i el diumenge marxo al Marroc una setmana, aviam si cap a Sant joan hi han posibilitats.
 
Els dies de Sant Joan també estarem a Sant Pere, si alguna estona ho tens bé doncs avisa'm, estaria molt bé!

Carles
 
hi ha un lloc crec que molt bo.
sortint de figueres direccio roses, passem el decathlon i la seva rotonda direcció roses, una segona rotonda i a la tercera os trobareu unes noies escotades que fumen i et diuen de tu.
veureu una empresa de tancaments metalics i una nau sense acabar de construir.
hi ha un parking genial i la tramuntana entra collonuda.
si hi aneu aviseu-me.soc de figueres.
merci.
 
Hola Rubinaish

Moltes gràcies per senyalar-nos un bon spot!

Aquest diumenge al matí pot ser un dia molt adient, la predicció és de tramuntana de 16-18 nusos, ideal per a l'ala 4CE. Si us hi animeu ho podem anar a probar, com és el terra? teniu experiència i algun tipus de mountainboard, skateboard, patins, etc? nosaltres disposem d'un mountainboard de quatre rodes, que és una mica pesant, i d'alguns skateboards. És convenient també portar casc i proteccions.

Confirmeu-me si us plau si ho teniu bé, com més serem més riurem!

Salutacions,

Carles

CATALONIA KITEWING
Port de la Selva / Sant Pere Pescador
Alt Empordà – Catalunya
Phone: +34 696 738 728
Website: www.catalonia-kitewing.cat
 
Volver
Arriba