Com va la temperatura?

enrik

Totawind Maniac
Mensajes
464
Puntos
0
Ubicación
Sant Celoni aunque navego en Malgrat de Mar!
Que tal gent? Fa mesos que no escric, alguna vegada entro a llegir-vos, pero poc més...
Començo a tenir mono de ficar-me a l'aigua pero el fred m'espanta i no tinc ni bon neopré per aquestes époques ni pasta per comprar-me un.
Com van les temperatures invernals, van pujant?

Ens veiem aviat!

Gas!
 
jo porto un 4/3 i la veritat que com a molt em poso la licra a sota i perfecte... no fa tant fret com sembla... a la costa central, perque la costa brava suposo que deu fer mes fred a l'aigua
 
Jo amb 4/3 vaig be , pero la aigua esta gelada. que no t'enganyin! [meparto] Aquests paios que no es cauen, o si portes taules grosses fins i tot fa calor... pero amb la petit, els que com jo suquem a cada bordo, cuan entra l'augia per el coll veus les estrelles.

De tota manera pit i collons!! he passat mes fred al cadira un dia de ventisca esquiant!
 
Deu meu amb escarpins i caputxes, només de pensar-ho em venen "escalofrios"... jo sóc una mica nena i encara que sé que mentres caus i t'aixeques i tornes a caure no tens fred a l'hora de muntar i desmuntar sempre es passa una mica de rasca, a més jo sóc dels que van per l'aigua a cada bordo jejejeje

Es fara llarg el putu hivern [muro] [muro] [muro]

Gas!
 
Home la veritat es que si fa sol i hi ha canya! no t'enteres. Avui he estat molta estona a l'aiguia (vull dir a dins.. [smilie=gaydude.gif] , ummm vul dir en remull [applaudit] ) i no he passat fred , escarpins i 4/3 de 50 euros del decathlon i prou.

Vinga valent!
 
Avui no he passat fred a l'aigua (molta estona hi he passat), però sí que n'he agafat després, desmuntant el material, tal com diu l'enrik. A casa he posat la calefacció a tope. Però mentre navegava, bé. Sense escarpins.
I feia un vent molt guapo.
 
bueno dissabte molts anaven amb 3/4 sense escarpins... [smilie=gayfight.gif] fa mes fred amb la amoto!!! no siguis neneta enrik!!! [meparto]

Es broma ei!!!! la veritat es que es mes psicologic que fisic. Una o dos hores les aguanta tothom. Depres parar i descansar ja poder agafes fred.
 
Doncs jo ahir, quan em vaig treure els escarpins per probar el fred, la veritat es que em feien mal els peus del fred, potser es que soc fredolic [muro] Per cert, vosaltres el dia despres de navegar, esteu be? Es a dir, jo avui tinc el coll amb molt de dolor, no us passa a vosaltres? [goofy]
 
Esto del frio es un royo señores. Recuerdo que hace unos años cuando mi nivel era aceptable( hacia cosillas y no me caia mucho) pues no me importaba el frio pero a dia de hoy que estoy mas tiempo ene l agua que arriba prefiero esperarme a que entre un poco el calorcito y poder disfrutar de la frescura del agua.
 
Volver
Arriba