APP per a mòbil?

salvi

Totalwind Hero
Mensajes
2.146
Puntos
0
Ubicación
Barcelona (Catalunya)
Hola què tal!

Quina aplicació per a iphone em recomaneu per saber previ i, especialment, vent actual en temps real?


Moooltes gràcies!
 
També tens una que es diu iWindsurf força bona i que cobreix tot el mon presentant-te un mapa de la zona on estas. Pos consultar temps actual i previ. A mi m'agrada bastant. Disponible per iPhone i Android. Tot i que utilitzo força més livewind :)
 
ahhhh! També utilitzo molt un directori de Webcams que m'he fet Jo mateix. Es que els existents, que Jo conec, des de el Mobil son una mica piltrafa :).

Et permet configurar quatre càmeres com a favorites i es carreguen aquestes quatre en la capçalera, les altres les tens disponibles al seleccionar la zona. A mi hem va bé per que sempre mirava les mateixes i anar mirant quatre fulles diferents era un pal.

http://www.oceanpawpaw.com/blog/webcam-windsurf-surf/

Si aneu amb telefon el millor es utilitzar el link a la fulla de camares directe:

http://www.oceanpawpaw.com/blog/webcams.html

No carrega els menús de oceanpawpaw, ni la infraestructura de wordpres. El únic que es perd es la camera "permanent" que es una que quan la configures et surt sempre en la barra de la dreta de oceanpawpaw.

Suposo que faltaran moltes cameres, si en voleu que incorpori alguna tant sols m'ho teniu que dir i miraré si ho aconsegueixo, que no es que Jo sigui un expert :p

Ja direu si us va bé!
 
Volver
Arriba