Deprimit.... aixo no pot ser.

adawind

Totalwind Gurú
Mensajes
1.122
Puntos
0
Ubicación
barcelona
Bona nit companys com diu el titol del post estic deprimit, desde agost que no navego per motius laborals-formatiu"punyetera oposició" i quan tinc una mica de temps lliure entro al foro per veure com va tot i nomes veig vent i quedades i aixo em deprimeix per que jo no puc fer res, ni wind ni esqui ni res de res per una posible lesió. Pero aixo no és tot l'altre dia em vaug lesionar en el treball i tinc per temps aixi que tot el nivel que tenia s'en va a la m..... [muro] . La vida es justa??? [smilie=taptap.gif]

Mai hauria imaginat tenir tant mono per aquest esport, aixo no es normal. Nomes em consola poder entrar en aquest foro i veure imatges i videos.

P.D:Si teniu una estona lliure pregueu per la meva anima desconsolada i amb deficiencia de vent [smilie=worship2.gif] .

Que vagi be i no no he fumat [porreta] es que el mono es per preocupar-se.



Bon vent [windsurfing.gif]
 
Quina lesió tens exactament?

De totes formes, treballar massa no es tradueix en un millor rendiment, més aviat al contrari. Si no desconnectes i t'organitzes per fer una activitat, la que sigui, que t'evadeixi, no carregues les bateries i no rendeixes. Comprovat.

Jo per aquest any m'he proposat això: dedicar-me a mi més temps per divertir-me i ja ho estic començant a posar en pràctica... perquè surto d'una temporada asfixiant, no ets l'únic.

Ànims company [victory.gif]
 
anims, per la primavera estaràs com nou...

Jo tampoc navego molt vaig ser pare i entre unes coses,compromissos, i quan tinc temps no bufa vent, estic molt parat el meu nivell també esta molt deixat, pero no patim tornarem a ser els que erem d'abans

Sobretot anims i bon rotllo que el mon no s'acaba sino miret a leucate o per sant pere els padrins amb 60 anys navegant, jeje
 
anims, paceincia ia rcuperat-t lo abans possible. ami em pasa´`a el mayteix aquest anys que entra, m'he de tancar per les opos quue al principi serana al juny, la academia es el disabte per tant nomes em queda diumenge per navegar, m'he proposat per aquest any 10 navegar al menys dos dies al mes ( jo tambe tinc una nednna de un anyet i em passa exactament com al carli).
Vinga pensa que es durant un periode curt ( encara que es faci llarg) de temps, be posant aixo m'he adonat que també m'estic donant anims a mi [aiba] [aiba] [crybaby] per res tot psa i ja tornaras a navegar i amb mes força que abans [platano] [platano] [platano]
 
Ei nano,no pateixis,diuen que els mals d'algu et poden consolar,doncs be,jo porto prop d'un any sense navegar,a sobre ara estic sense cotxe,les opos encara no se com m'han anat,pero be,tot aixo nomes es temps,d'aqui a poc estarem navegant tots dos,ja veuras,la lesio es aixo,quan mes procures no lesionarte'n,es quan et pasa,d'aqui a no res estaras brincant com un cangur,no pateixis i consolat amb mi,jo encara estic pitjor que tu,pero aixo l'unic que fa es alimentar les ganes de navegar i se que quan agafi la taula,ho fare amb mes força,aixi que anim que ja veuras com tot ens sortira de maravella,segur.Una abraçada ben forta i anims!!!!!


[windsurfing.gif] [windsurfing.gif] [windsurfing.gif] [windsurfing.gif]

P.D. A veure si aquests cabrits,en comptes de dir que han navegat,al menys penjen fotos,aixi ho agafarem amb mes ganes.Fins aviat i com be diu en Salvi,ens veiem a l'aigua!!!!

Per donar una mica d'enveja sana os deixo una fotito:

[url=http://g.imageshack.us/img42/97499338.jpg/1/]

[url=http://img64.imageshack.us/i/images2r.jpg/] [url=http://g.imageshack.us/img64/images2r.jpg/1/]
 
Volver
Arriba