Em passo al kite

salvi

Totalwind Hero
Mensajes
2.146
Puntos
0
Ubicación
Barcelona (Catalunya)
Eeeeeeh, que és bromaaaa... No en serio... Un amic m'ha convidat a aprendre'n i com que a la meva companya li fa més gràcia (li fa més gràcia el kite, no l'amic, s'entén), he pensat que seria una bona idea i almenys poder-nos remullar tots...

De veritat, no em talleu els dallonses encara, però per als dies que el vent està tonto... amb la cometa es navega, no?
 
Aixo diuen en poc vent, jo per el tema del material tant reduit ja m'ho he pensat varies vegades. pero de moent m'aguantare.

Que tinguis sort..
 
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jo tambe m'ho estaba plantejant, sobretot pel tema del material gran. Pero em fa pal despres ja no vulguer agafar el windsurf.
 
Uiiiiiiiiiiiiiiiii! No se us pot deixar sols! Començare a afilar la meva aleta per el dia que ens veiem [loco]
 
Jo m'ho havia plantejat, però al final paso, no tincs temps de fer tot el que m'agrada: windsurf, moto, bici, etc..,
Si ja no tinc temps per fer tot, a sobre gastar més.
La dona em mata, je,je,
 
Tinc una XT 600 enduritzada per fer sortides per muntanya (ara d'aquí poc sortideta BCN-Andorra per pistes) i una KLE per sortir per carretera.
Jo també m'apunto a tot, he fet de tot o quasi, esqui, submarinisme, parapent, caiguda lliure, barranquisme, etc, etc...
Però em quedo amb windsurf i anar en moto.
¿quina tens tu?
Salutacions
 
eppp nois jo tinc una suzuki RF-600R sport turisme (100cv)morta de risa al garatge dels meus pares desde fa uns cuants anys. Si algu la vol per 200€ es seva, jo crec que portanla a fer una revisio complerta, unes rodes noves i pasanli la itv, hi ha moto per temps.
Jo de tant en tant la he anat arrancant, la moto no per oli per cap reten ni te cap problema, sencillament la vaig deixar de fer servir.
Si algu l'interesa envio fotos o podem quedar per veurala o lo que vulgueu (esta impecable) regalo top case.
O si coneixeu algú.

Per cert tinc un amic que sempre ha tingut triumph i ara te la street triple auesta la veritat es que les tricilindriques sonen molt be.
 
salvipardas dijo:
I tant...

La caiguda lliure deu ser una experiència brutal... Es pot fer per allà a l'Estartit, veritat?

L'assignatura pendent seria volar.
Doncs si, la experiència és brutal, s'ha de provar un cop a la vida com a minim.
Ho vaig fer a Empuriabrava, a l'aeròdrom.
Ves un dia a mirar, fan salts contínuament, i és un espectacle.
 
Salvi, apren-ne que necessitaré algú que fagi el test del primer proto de kite c2....
 
Però... realment és tan fàcil com diuen...? No em digueu que no és temptador... això d'anar tan lleuger d'equipatge i a la mínima insinuació de vent (quan és el mínim? 10 nusos? 8?), ja ets a l'aigua donant salts.

(Encara no he estrenat la freewave Camilo... No saps les ganes que tinc... amb una mica de sort aquest finde (prometo test al complet)).
 
Taula
 
hola salvi, jo em vaig reenganxar al wind gràcies al kite.

jo vaig començar a fer wind ja fa força anys, diria que quan en tenia 10 anys, pq el meu pare en fèia i també el meu tiu, és a dir ja fa 25 anys, però després de navegar força i fins i tot participar en alguna regata... ho vaig pràcticament deixar quan tenia 17 anys per incompatibilitat amb el fútbol, fa cosa de 4 anys, de vacances a Tenerife vaig veure uns tius fent kite, i vaig provar-ho, efectivament és senzill, tot i que tampoc cal exagerar, en una setmana de curs, aproximadament unes 10 hores, ja planejava i més o menys anava i tornava a on volia, (res de saltar....), però les sensacions i la inseguretat que em donava no em va acabar de convencer especialment despré de ser arrastrat per la cometa mar endins lluitant per agafar la taula i posar-me al peus... i com que tampoc podia en aquells moments llogar material de kite, finalment, vaig acabar llogant material de wind, i em vaig reenganxar, tot i que no li puc dedicar tot el temps que voldria, pq un cop retirat del futbol va néixer la meva filla i ara pel proper mes estic esperant un nen.

En resum, efectivement el kite per mi és més fàcil, però el trobo molt més perillòs i molt menys satisfactori.

Per tant, si hagués d'apostar, crec que la prova del kite, serà una gran experiència que t'ajudarà a disfrutar encara més del windsurf.

que et vagi molt bé
 
Gràcies pels consells Jordi. En cap moment se m'ha passat pel cap abandonar el windsurf. No sé què té, que cada cop m'agrada més. El tema kite és que simplement se m'ha presentat l'oportunitat, però ja veurem.
 
Volver
Arriba