Què frustrant!

irisia

Usuario activo
Mensajes
43
Puntos
0
Ubicación
Barcelona
Estava jo l'altre dia curiosejant pel foro, i apareix el meu marit pel darrera.
- Què és això del totalwind que estas mirant? - em pregunta.
- Un foro de windsurf que vaig descobrir fa poc.
- I què fas tu a un foro de windsurf?
- Doncs he decidit que aquest any em torno a reenganxar!

En això que els meus fills estaven pel voltant i senten del que estavem parlant.
Venen i em diu el petit (11 anys):
- Mama, vols tornar a fer windsurf? A la teva edat????? Tu ja no tens edat per fer aquestes coses!
I el gran (13 anys):
- Ay, mama, deixat ja de tonteries....
[ojos2]

Frustrant, us ho dic [vuelta.gif]

Així que he decidit explicar-vos aquesta petita anécdota, per què al menys aquí sento que la gent m'enten (o això vull creure....).
Que ara no em vingui ningú dient que tenen raó, que l'agafo pel coll. Virtualment, es clar ;)
 
Jo t'animo a que et reenganxis. Jo vaig començar a fer windsurf als 38 anys, davant la mirada perplexa de la meva família. I ara, amb 42 anys, vull començar a fer snowboard (ja esquiava), per poder surfejar amb el meu fill de 11 anys, que em diu, amb cert to de mofa, que a la meva edat baixi amb un trineu.

Francesc (Girona)
 
i tant endevant!! jo tambe he començat amb 37 anys!!!!

i si no que ho probin ells a veure que es que es fustra mes!
 
Que vegin això:

http://www.totalwind.net/foro/viewtopic.php?f=14&t=28665
 
JA JA JA JA, IRI jo nomes necesito algú que em digui que no puc fer algo per fer-ho ja ja ja soc com en Bart Simpson pero amb 37 anys.
M'hauries de veure al skate-park amb crios de 16 anys ja ja ja ja tinc molta mes vida que ells.
Salut i anims
 
Irisia llegado este punto creo que solo tienes dos caminos:

Olvidarte del windsurf y dar la razón a tu familia

Demostrarles que puedes hacerlo.

Pero antes de tomar una u otra decisión tienes que tener en cuenta varias cosas.

La edad no es ningún problema, mientras tengas salud a cualquier edad se puede practicar windsurf, supongo que tendrás cuarenta i pico, yo tengo 39 practico windsurf desde los 35 y estoy más en forma que nunca.

En mi club de windsurf (base náutica) hay un hombre de 71 años de edad que el otro día estaba navegando con una vela de 9m!!!!!!!!!!!!! tengo que hacerle fotos y colgarlas en el foro porque es todo un ejemplo. Si no recuerdo mal me estuvo explicando que empezó a practicarlo a los 40 y pocos. [smilie=worship2.gif]

Otra cosa que tienes que tener en cuenta es el material, ¿tienes material? Si no tienes, ¿vas a alquilar o hacer un curso?, ¿tienes neopreno?

No sé cuál es tu nivel yo me ofrezco a que si pasas un día por la base te doy un curso teórico o si tienes material y te lo traes o lo alquilas allí mejor todavía.

Calcula los “costes” y no me refiero solo económicos y decide, si decides reengancharte puedes contar con la ayuda de este foro para lo que necesites. [000203E9.gif]

Posdata, hazle esto a tu hijos de mi parte [smiley_1140.gif] [risas]
 
Enrike dijo:
Irisia llegado este punto creo que solo tienes dos caminos:
Olvidarte del windsurf y dar la razón a tu familia
Demostrarles que puedes hacerlo.
Uy, noooo, esto lo he contado a modo de anécdota, pero no hay decisión que tomar! Vaya una yo para dejarme frenar por algo así. Es más, lo que consiguen con esto es que me reafirme en mi decisión. Van a ver mis hijos quien es más duro de pelar, si ellos o yo [punk.gif] Por eso mi marido no dijo ni pío, sabía que solo lo empeoraría ;)
En fin, que por muy carroza que se empeñen en llamarme...

¡Gracias a todos por vuestro apoyo!

En quant al meu nivell, zero patatero. Ja no me'n recordo de res i per això he decidit fer un curs. Quan i on encara no ho tinc massa clar.
Alguna idea?
Algun consell?
No tinc material, només una taula prehistórica a la que ja no tinc acces (és complicat d'explicar, està en un traster que no es troba a casa meva i no hi puc anar), així que de moment el que tinc pensat fer és fer el curs i després llogar. Amb el temps ja veurem que faig.

Ja tinc unes ganes de começar!!! [platano2]
 
Pues entonces ves calentando motores que la primavera está a la vuelta de la esquina.

En Barcelona dan cursos casi todo el año aquí:
http://www.basenautica.org
http://www.velabarcelona.com/cmv.php?idioma=ca&area=00&seccio=01
 
Irisia, nada de nada, vuelve reenganchate y disfruta de la vida, el windsurf es genial, en los momentos malos te sube la moral y en los buenos te hace estar mejor contigo y con los tuyos.

Asi que yo recomiendo el wind y cualquier actividad para motivarse y vivir a topeeeee [neng]
 
Vine amb la família a alguna trobada, que vegin com mola això, de pas ens coneixem i així encara et vindran més ganes de reenganxar-te. Ànims que et volem veure en remull aquesta primavera.

Força Irisia!!! [windsurfing.gif]
 
Hola , i tant que t'has de reenganxar, jo ho he fet ,tinc 42 i estic encantat , esa veritat que no navego tant com voldria pero es la meva escapada, a mes com diu en salvi les trovades son fantastiques. El windsurf es com la bicicleta, no s'oblida, perds agilitat , perds nivell pero la base hi es, i no costa tant de enganxar-se un altre cosa el el nivell fisic, aixo es un altre cosa , no tenim 18 anys pero tant se val adeques el material i punt, aneu un dia a leucate, t'adonaras que quasi ets la mes jove, hi ha autentics abueletes que ens donen mil voltes. Si t'adones encara que faci temps que no naveges el windsurf sempre ha estat amb tu, ( al menys es qel que amb mi pasava) sempre mires le mar, el vent , sempre ha estat allà en una part de tu (mes o menys amagada) i ara a resorgit deixa'l volar i a gaudir de la vida que son 4 dies. [windsurfing.gif] [windsurfing.gif] [windsurfing.gif] [platano2] [platano2] [platano2]
 
Hola, abans que res saludar a tota la gent del fòrum, perquè fa un temps que us llegeixo i n'aprenc molt, però encara no havia escrit res. Bé, només conec al Radjo, a qui li vaig comprar material.

Jo estic en un cas semblant, tinc ara 41 anys i fa dos estius que em va agafar per apuntar-me a un curs de windsurf ... després d'un primer curs que havia fet 20 anys enrere.

El curs de fa vint anys, no és que em desagradés, però em va fer pensar que això del windsurf era massa difícil... amb aquelles taules llargues i estretes amb prou feines t'aguantaves dret amb mar plana i vent fluixet al través. Un sol dia amb choppy que vaig haver de tornar empopat i em vaig passar uns quants dies sense poder seure, dels cops que em vaig clavar caient sobre la taula. Portava des dels 13 anys navegant a vela en un 420 però allò era un altre nivell.

En canvi amb material modern, quina diferència, el primer dia del curset ja estava navegant amunt i avall, virant, fent trabujades (no el "carve gybe" evidentment) ... i ara si que m'ha enganxat la cosa. De moment només he navegat als estius, amb tèrmics, això de ficar-me al mar a l'hivern en plena llevantada de moment em supera, però ja m'he comprat neoprè per tornar-m'hi a posar ja a la primavera.

I a qui pensi que les nostres ja no són edats de començar amb el windsurf, li podeu passar la següent notícia, del Nàutic de Sitges:

http://www.nauticsitges.com/gallery/main.php?g2_itemId=6039&g2_imageViewsIndex=1&g2_navId=xb1b0987c

Josep V.
 
jO, tinc la sort de comptar amb un exemple del windsurf a casa, el meu pare! te 53anys, i la veritat, que ha millorat molt en windsurf d'ença que el veia quan jo era un marrec! i ell navega fins als 25 nusos, mes ja no! pero es d'admirar!

el windsurf no te edat
 
jo a fuerteventura vaig coneixer un jubilat suís, que s'havia instalat a viure allà amb la seva dona pq tenia ella una emfermetat degenerativa i li varen recomenar el clima de les illes, i com que s'avorria va començar a apendre windsurf amb 69 anys i al veritat es que era una meravella veure'l surfejar.
 
tius.. tiuss, eeeeiii que només tenim 40!!!!!! no ens passesim!! per els 65 encara ens falta! i per jubilarnos ja no et dic res!!! [meparto]

a mes al jubilats a baqueira els regalen els forfaits.... o sigui que poster llavors només esquiem [risas] !!!!
 
a platja d'aro, a l'estiu ia un senyor que deu tenir cap als 70/75 asnys, el tio esta prim, sec, i si el vent entra a les 9 del mati ell smpre es el primer, i sempre amb el mateix material, una bic techno de 115litres i una vela decathlon de 5.7, i vinga a planejar, i també fa molta bicicleta, uns 50km de btt, tot un exemple. I els dies que fot castanya, ell alla al peu del canó
 
not dijo:
tius.. tiuss, eeeeiii que només tenim 40!!!!!! no ens passesim!! per els 65 encara ens falta! i per jubilarnos ja no et dic res!!! [meparto]

a mes al jubilats a baqueira els regalen els forfaits.... o sigui que poster llavors només esquiem [risas] !!!!

[meparto] simplement era compartiva, jo no arribo als 40 però m'hi vaig acostant 37 això sí sóc el més jove del grupet amb el que navego (en jordi 40 recent fets l'altre jordi 39 i en xavi i en miquel 38) per tant tranquilitat que hi ha windsurf per anys.
 
Volver
Arriba