Saló Nàutic

josepvm

Usuario activo
Mensajes
40
Puntos
0
Ubicación
Sitges
Donat que els anuncis a la "tele" citaven el windsurf entre les coses que es trobarien a l'edició d'enguany, doncs m'he decidit a anar-hi, ja feia uns quants anys que no m'hi passava.

M'ha costat trobar com arribar-hi en transport públic, no havia anat mai al recinte firal de Gran Via, i amb la vaga dels Ferrocarrils Catalans .. sort que hi ha un bus, el 79, que et porta de Plaça Espanya fins allà.

I de windsurf, n'hi havia... només un expositor, els de Hurrican Nautic, de Vilassar de Mar, que són els distribuïdors de Bic Sport, hi tenien una noia en un petit stand, amb totes les taules de la gama BIC que els hi cabien físicament en els metres de paret de què disposaven.... la noia m'ha atès molt cordialment i hi he agafat el catàleg de BIC Sport d'enguany... de fet jo navego amb una Bic Techno.

També tenien una pila d'exemplars per agafar de la revista "Surf a vela", 4 números diferents d'aquest any, des d'abril fins a juliol. Això ha estat bé, perquè com cada exemplar costa 4 euros, he compensat de sobres el preu de l'entrada al saló.

Però això és tot el que hi havia de windsurf, tret d'un altre stand que tenia neoprens. I fulletons de la federació catalana de vela, m'he endut la que explica les noves llicències, perquè la llicència de lleure que han tret ara la trobo interessant per nosaltres per l'assegurança, la penso subscriure quan comenci el 2011.

I sense ser windsurf, m'ha agradat la secció reservada pels qui es dediquen a la vela tradicional, hi havia una bona mostra de barques de vela llatina, restaurades o noves... aquest és un món que realment em fascina.

La resta: moltes embarcacions a motor, de totes les mides i potències, molts accessoris per a aquestes embarcacions a motor... res que m'interessi el més mínim, la veritat.

Bé, aquest és el resum del què he vist, per si algú pensa anar-hi.
 
Per als socis del Bunker hi han entrades gratis però per anar a veure nomes material Bic, como que paso... 8(

Gracies per la informació i la crònica del dia.
 
i pels o socis tambe, si algu vol entrades que m'ho digui.
 
windsurfer007 dijo:
alextxell dijo:
i pels o socis tambe, si algu vol entrades que m'ho digui.
Fins quan dura??? sabeu si hi ha alguna promoció especial en neoprens d'hibern ?

Dura fins el proper diumenge 14.

Respecte als neoprens, com he dit només he vist un expositor que en tenia, però ho he vist de lluny. Com de moment ja vaig servit d'aquest tema (tinc un 4/3 i un 3/2) no m'he preocupat d'acostar-me a veure com eren ni a preguntar preus ... ho sento.

Abans no he comentat que el saló té una mostra també al Port Vell, on s'exposen els vaixells grossos. No ho he comentat perquè avui no em donava temps d'anar-hi. Quan compres l'entrada al recinte de Gran Via et donen un segon tiquet per entrar a Port Vell. I hi ha un servei d'autobús del mateix Saló Nàutic que enllaça els dos llocs.

Jo em guardo el ticket de Port Vell per si trobo una estona per anar-hi un altre dia. Tot i que no crec que em compri cap vaixell dels que ensenyin allà ... [sherlock.gif]
Als tiquets no hi posa la data, per tant val per un altre dia si no l'has fet servir. L'únic que especifica és si és entrada per dia laborable o per cap de setmana. Això és perquè els laborables la entrada costa 10 euros i els cap de setmana 12 euros.
 
alextxell dijo:
si, nomes has de vindre al club.

Vindre al club i cohincidir , no? ;-) a veure si les meves obligacions m'ho permeten i puc passar abans del dissabte...Mersi!
per cert.... avui ja marca 11 a 15 nusets... i sembla que puja....mmmmmmm .... ai que enxegaré les meves obligacions ! jejeje
 
Doncs finalment avui, aprofitant una gestió que havia de fer pel centre de Barcelona, m'he acostat a veure la part del Saló Nàutic que em mancava, la mostra flotant de vaixells a Port Vell.

Com ja m'imaginava, no me n'he comprat cap [bonk]. Això sí, l'ambient de tot plegat era molt "cool", que en dirien ells, o molt "pijo", que en diria jo.

A més dels vaixells a l'aigua, al moll hi havia també expositors, entre ells els d'alguna veleria, com North Sails, però només tenien fotos i catàlegs de veles per a creuers. De windfsurf, res de res.

Això sí, he pogut comprovar que la tendència a menys eslora i molta més mànega ja s'estén a totes les categories de la vela, des del windsurf fins als grans creuers. Em cridava l'atenció aquest canvi ja en la classe Open 60, la que es fa servir a la Barcelona World Race, uns creuers per a regates oceàniques però super plans de casc i super amples, dissenyats expressament per navegar en planeig. Però avui he vist el mateix estil aplicat a grans creuers de luxe.

Particularment n'hi havia un que cridava especialment l'atenció per l'enorme mànega. Me l'he hagut de mirar molt per assegurar-me que era un monocasc i no un catamarà. Estava aparellat per dur 176 metres de vela (i això és una mica més que els 7,2m amb que navego jo [smilie=gaydude.gif] ) . I tot pel mòdic preu de 4 milions d'euros [sorprendido]

En resum, que pels aficionats al windsurf aquest Saló Nautic, doncs no és el nostre lloc.
 
Pues yo me acerque un momento por el mediodia y tal y como bien ha dicho otro forero, de windsurf solo había las tablas de Bic. Por tanto si te vas al decathlon te aseguro que verás más cosas de wind.

Respecto a los neoprenos he visto que todo eran tallas pequeñas, es decir, lo que nunca se vende en las tiendas...

Lo que más me ha gustado eran unos aparatos que te propulsan por debajo de agua que vendian una gente de Ibiza, una pasada pero con un precio de salida de 8.000 euritos...SEABOD.... algo en que pensaré si me toca la loteria alguna vez [sing]
 
El saló nàutic, si continua així, l'any que ve ja no hi haurà windsurf.

La fira del windsurf de referència europea és la Surf Alegre anual a Sant Pere Pescador. Allà sí pots veure tot el mercat i la pràctica totalitat de marques i, a més, navegar i disfrutar de les activitats programades.
 
Volver
Arriba