dies 2 i 3

silent

Totalwind Superhero
Mensajes
3.308
Puntos
0
Pinta una mica de tramontana. I fred. Jo haig de pujar el dia 1 per compromisos familiars. Igual pujo el material i em quedo el 2 i el 3. Algú estará per l'empordà? A veure si podem fer la primera del 2011
 
VInga valent!! [smilie=worship2.gif] Jo vaig a fer monte que també está be.

Fa molt fred, ja la setmana pasada feien mal les mans a malgrat.... amb tramontana [fcp]

Bon anyYYYYYYY!
 
Si el 1 o 2 s'anima al Emporda, a l'igual m'acosto a Port de la Selva a provar que tal hi funciono.
Fará un fred de cal deu, però intentarem anar abrigats amb bufanda...
cold.gif


Segons el Guru avui, el dies al Empordà seran Diumenge/Dilluns. Dissabte de moment no hi diuen gaire. En El Delta sembla que Diumenge es el dia. A veure com evoluciona.
 
Sembla que s'ha desinflat y només apunta maneres per Port de la Selva el diumenge 2. A veure com evoluciona la previ, jo com que haig de pujar si o si, m'en porto els trastos.
 
ostres, jo en principi no tinc previst navegar, doncs encara tinc compromisos familiars el 2 i el 3 ja torno a treballar, però seguiré el foro i si veig que uns quants pugeu a Port doncs intentaré "negociar" amb la dona per veure si m'escapo encara que sigui un parell d'horetes.

de totes maneres BON I VENTÒS ANY A TOTS
 
Pels que no tinguin compromisos familiars el dia 1 (dissabte), segons el Guru es posible que hi hagi Gregal a Badalona, Malgrat, Palamos, Pals.
Que opineu?
 
Jo Diumenge tambe anire a Port a intentar perfeccionar el meu estil bananero [platano]
Es el primer cop que Vaig a Port de la Selva, espero trobar facil un lloc on deixar a prop el cotxe.
I potser, em quedo a casa dels meus pares (Platja d'Aro) i torno a pujar dilluns, Sembla que pintara be... [cheer.gif]

Diumenge --- / --- Dilluns
[url=http://postimage.org/image/18wpvscjo/]
 
Pinchazo en Port...ha entrado "algo" a ultima hora justito para 4 planeos raquíticos, pero ala! ya esta estrenado el 2011.
A ver esta semanita..
 
Al menys he conegut en Fern i en Joan de Llagostera a Port de la Selva [cervezas] , i m'he fotut un bon entrepà de llom i una cervesa en una terraceta a primera linea escalfant-me al solete, m'entres veia el meu material muntat i mort de fàstic a la platja. [risas]

No recordava haver estat a Port, per que tinc molt mala memòria, i a mes hi he arribat passant pel Parc Natural i St. Pere de Rodes, i com el dia estava esplèndid les vistes al arribar han estat espectaculars.

Llastima que el vent ha estat absent, i les poques vegades que aixecava no era amb prou empenta. Crec que avui calia 7.5... [meparto] Avui m'han dit alli que una previ de Tramuntana per a un sol dia, no sol ser gaire fiable. Les tramuntanes han de ser de diversos dies per a ser consistents (3/6/9). Ho tindre en compte a l'hora de seguir les previs.

El lloc esta molt be, aparques a pocs metres de l'aigua i es pot muntar en el passeig tranquilament. M'ha sorpres trobar un munt de cotxes i furgonetes amb material. Pot ser erem unes 12 persones esperant, 6 nois i noies de uns 12/13 anys i 6 adults. Crec que l'unic que ha gaudit una mica era el de la 7.0 amb Slalom... [bonk]

Es un bon lloc per anar amb la parella o familia ja que poden gaudir de terraces o fer una passejadeta. El proxim cop que hi torni procurare convencer a l'amiga.
Amb ganes de tornar-hi tot i que no he navegat. Amb la previ anunciada i per mandra de portar molt material he agafat nomes el que podia muntar amb la botavara de 140/190, aixi que vela 5.6 i mastil 430 per no fer res.
 
al final he navegat una horeta amb 5.2 a Cadaqués, però no gaire bé, molt i molt justet.

crobol jo que soc de la zona, si k tenim molts dies de tramuntana k només hi ha un dia de parte i es navega. de totes maneres el parte es x diumenge i dilluns. putada però el vent ha entrat fort a les 18:00

a veure si tenuim més sort un altre dia
 
alextxell dijo:
Al final tocara empassar-me el meu comentari de fa uns dies i baixar al Delta...

Pero es que jo li tinc un carinyo especial al Emporda, pero trio malament els dies i dels cops que he pujat, nomes he navegat 1 en condicions i fa molts anys, quan vaig trencar el peu de mastil amb la meva super Bic Rumba... [bonk]
Pero no perdo l'esperança i se que un dia encertare la previ i a mes no m'oblidare cap peça o la vela adecuada.... [meparto]
 
Anims company, de totes formes aras'esta millor cuan mes al sud, sempre hi han 2 o3 grauets mes de temperatura, avui 16 i solete.
 
Volver
Arriba