Finde 12/13 Noviembre

orejas+tapadas.jpg



+1
 
feia núbol ?sol?

que tal es teleski ? no hi he anat mai! que hi a un remontador per surfejar???? collons amb els francesos!

quina envejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
 
Te has dejado uno [saludo]

Genial con 87L y 4.7m cuatro horas casi sin parar.

Pequeño test de material, tabou pocket 78 del radjo, lastima que con los escarpines no me entraba del todo el pie trasero, pero estuve un rato con ella, no veas como gira esta tabla!!!

Eric / wind dijo:
Encara em dec haber oblida't algú... [aiba]
 
xavicdq dijo:
doncs jo vaig anar a st cyprien i bueno, no va ser un bon dia. a primera hora fins la una estaba sideon i encara es va poder fer algo però per la tarda es va posar molt onshore...... caca!!

sense dubte amb sud-est o est cap d'agde
Amb quina previ s ha de anar amb sud llavors?
A la franqui es pot fer alguna cosa o a la zona de platja de leucate plage?
 
Quina enveja em feu! M'hauria agradat poder anar a Téléski amb aigua plana i les condicions que vau tenir ahir. Llàstima que em tocava treballar. Eric i Carles, a veure si el pròxim cop em puc afegir amb vosaltres. És clar que si comença aviat el fred de veritat ja no sé si hauré d'esperar fins la primavera ...
 
els q vau nar a teleski, qin material portaveu?

pq jo recordo creuarme amb gent d'aqui al foro, segur, xo no ho se segur!

jo portava una north ice blanca i verda amb adhesius
 
Simmer crossover 5.3 y jp 91l., segur que ens vam creuar unes cuantes vegades en les 5 horetes que vam estar planejant...
 
RRD TwinTip 105 amb vela Secret carabassa de 5,5 la major part de l'estona. Però jo estava baldat i no vaig disfrutar gaire. I això que les condicions eren molt bones.
Vaig aprendre que no puc navegar després d'haver dormit poc. Ja ho sé per una altra vegada.
 
em soneu els dos!

el de la secret diria q vaig parlar amb tu o jo o un amic meu q portava una starboard i una ice vermella!

aviam si tornem a coincidir!
 
el remolc si q el vaig veure! jo anava amb un Bwm, el vaig dexar al costat d'un parell de furgos, una italiana! ens vam veure segur!
 
¿Y no hay aportes gráficos del día?

¿Un vídeo corto o pequeña foto aunque sea hecha desde un teléfono móvil?

Yo la verdad que no caí
 
Jo estic a Canet ara, vaig pujar ahir tarda. Avui a Pont den Basses entre St Cyprien i Leucate amb 5.3 y 105 pels pels: com diu el xavi fluix i massa onshore, molt difícil i poco divertit, una mica decepcionant. A veure dema...
 
Eric / wind dijo:
¿Pont des Basses esta en St.Cyp?
Mirad esto :: http://www.totalwind.net/foro/viewtopic.php?f=14&t=66794
Em sembla que l espot esta entre Saint cypriene y pont. per aixo a vegades estan a Saint C. al parquing que es veu a google maps i altres vegades mes al nord.
 
Está un poco más al norte.

El sabado cuando llegué a St cyprien, sobre las no habia ningún windsurf en el agua ni tampoco vi nadie montando en el aparcamiento, solo algunos kiters.

Y lo cierto es que durante muchos metros en el agua esta llena de espuma y las espumas muy muy pegadas.

Así que sin dudarlo decidí tirar para teleski, cuando subia con el coche detras de un espigón me pareció ver una vela en el agua pero parecia no planear, debia ser Pont de Basses, supongo que igual que pasó en Teleski mas tarde debió subir el viento.

Ademas en el video parece que la entrada y salida del agua está protegida por un espigon, cosa que seguro se agradece mucho en esas condiciones.

Creo que el sitio era este: http://maps.google.es/maps?q=Saint-Cyprien,+Francia&hl=es&ie=UTF8&ll=42.657137,3.03596&spn=0.003054,0.006899&sll=40.396764,-3.713379&sspn=6.474232,14.128418&vpsrc=6&hnear=Saint-Cyprien,+Pirineos+Orientales,+Languedoc-Rosell%C3%B3n,+Francia&t=h&z=17
 
Enrike dijo:
Creo que el sitio era este: http://maps.google.es/maps?q=Saint-Cyprien,+Francia&hl=es&ie=UTF8&ll=42.657137,3.03596&spn=0.003054,0.006899&sll=40.396764,-3.713379&sspn=6.474232,14.128418&vpsrc=6&hnear=Saint-Cyprien,+Pirineos+Orientales,+Languedoc-Rosell%C3%B3n,+Francia&t=h&z=17
Yo creo que si que es alli, he visto que a canet sur mer tambien se le llama pont des basses entre parentesis.
 
Volver
Arriba